logo logo
  • Strona główna
  • O nas
  • Oferta
    • PULPY OWOCOWE 100%
    • MIESZANKI PŁYNNE
    • BAZY W PROSZKU
    • PASTY KLASYCZNE
    • VARIEGATURY
    • TOPPINGI
    • PRODUKTY SPECJALNE
    • BAZY SPERSONALIZOWANE
  • logo
  • logo
  • Aktualności
  • BLOG
    • BLOG #1 - Motywacja pracownika
    • BLOG #2 - Co to jest Gelato?
    • BLOG #3 - Rola powietrza w gelato
    • BLOG #4 - Inulina
    • BLOG #5 - Kakao
    • BLOG #6 - Biznes lodowy
    • BLOG #7 - Lody z automatu
  • Katalog
  • Kontakt

BAZY W PROSZKU

OPIS:

Specyficzna ilość środków stabilizujących i emulgujących w postaci proszku do przygotowywania lodów na bazie mleka i owoców na gorąco lub zimno. Zawierają one kombinację najczystszych składników, starannie dozowanych zgodnie z unikalną metodą wysokociśnieniową opracowaną przez ALBERTA dla niesamowicie pysznych lodów. Ich konsystencja sprawia, że lody są miękkie, kremowe i zwiększają objętość.

SMAKI:

ALBERT tworzy niestandardowe bazy, które są opracowywane i rozwijane we współpracy z klientem, aby zaspokoić indywidualne potrzeby.

PAKOWANIE:

Bazy są pakowane w 2 kg aluminiowo – polietylenowe opakowania 8 sztuk w paczce, 5 kg opakowania 4 sztuki w paczce oraz opakowania 20 kg.


Sprawdź inne nasze produkty!


Pasty klasyczne

ALBERT produkuje gamę klasycznych past do...

Dowiedz się więcej

Pulpy owocowe 100%

Purée które powstaje przez zmieszanie starannie wybranych...

Dowiedz się więcej

Variegatury

Produkty, które przekształcają lody w eleganckie dzieło...

Dowiedz się więcej

Mieszanki płynne

Nasze zhomogenizowane mieszanki płynne powstają...

Dowiedz się więcej

Chcesz wiedzieć więcej?


Porozmawiaj z nami, a z pewnością Ci pomożemy


kontakt

Dostarczamy najwyższej jakości produkty, które tworzą produkt spełniający oczekiwania najbardziej wymagających klientów.


© Natural Gelato Sp. z.o.o | +48 739 007 732 | +48 739 007 734 | +48 739 007 736 | Wólka Podleśna 483J, 36-002 Jasionka