2020
Targi EuroGastro od ponad 20 lat są wiodącą imprezą targową na rynku HoReCa w Polsce. Mają międzynarodowy charakter, gromadzą setki wystawców i tysiące odwiedzających profesjonalistów z branży, a także znamienitych szefów kuchni, cukierników i osobowości kulinarne oraz światowej sławy ekspertów baristów i barmanów. Targi są przeznaczone dla restauratorów, właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni i lodziarni oraz producentów i dystrybutorów sprzętu i usług dla gastronomii.
2020
Targi Cukiernicze, Piekarskie i Lodziarskie Sweettargi to największe wydarzenie branżowe na południu Polski, gromadzące co roku ponad 6 tysięcy zwiedzających z kraju i zagranicy. Kilkuset wystawców prezentuje maszyny, komponenty i wyroby gotowe, prowadząc ponadto specjalistyczne szkolenia, warsztaty i pokazy innowacji z branży. Targi są dla producentów i rzemieślników unikalną okazją do wymiany doświadczeń, rozwoju technologii produkcji i pozyskania nowych rozwiązań do parku maszynowego.
2020
Expo Sweet to największe w Polsce (i w Europie Centralnej) targi branży cukierniczej i lodziarskiej. W związku z dynamicznym rozwojem cukiernictwa i lodziarstwa w Polsce należy się spodziewać rosnącej ilości zwiedzających. Targi te gromadzą najważniejsze firmy oferujące maszyny i surowce dla cukierników, piekarzy, lodziarzy ale też właścicieli kawiarni, restauracji oraz wszelkich innych obiektów, w których serwuje się „coś słodkiego”.
2020
Największe targi w Europie, na hali o powierzchni 129 000 m2, prezentują najlepsze i najnowsze produkty na światowym rynku w kategoriach Gelato, ciast, czekolady, piekarni oraz kawy. SIGEP reprezentuje i nagradza światowej klasy doskonałość. Wprowadza nowe formaty, usprawnia globalną sieć kontaktów oraz wspiera firmy i profesjonalistów w ich rozwoju i ekspansji.
2019
Targi BAKEPOL to przede wszystkim wystawa maszyn i urządzeń do produkcji oraz ekspozycji towaru w piekarniach, cukierniach i lodziarniach. Tegoroczna edycja zostanie poszerzona o wyposażenie dla kawiarni i barów śniadaniowych. Te niezmiernie technologiczne targi dopełnia oferta dodatków i komponentów, służących do wytwarzania żywności w zakładach produkcyjnych.
2019
Targi EuroGastro od ponad 20 lat są wiodącą imprezą targową na rynku HoReCa w Polsce. Mają międzynarodowy charakter, gromadzą setki wystawców i tysiące odwiedzających profesjonalistów z branży, a także znamienitych szefów kuchni, cukierników i osobowości kulinarne oraz światowej sławy ekspertów baristów i barmanów. Targi są przeznaczone dla restauratorów, właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni i lodziarni oraz producentów i dystrybutorów sprzętu i usług dla gastronomii.
2019
Targi Cukiernicze, Piekarskie i Lodziarskie Sweettargi to największe wydarzenie branżowe na południu Polski, gromadzące co roku ponad 6 tysięcy zwiedzających z kraju i zagranicy. Kilkuset wystawców prezentuje maszyny, komponenty i wyroby gotowe, prowadząc ponadto specjalistyczne szkolenia, warsztaty i pokazy innowacji z branży. Targi są dla producentów i rzemieślników unikalną okazją do wymiany doświadczeń, rozwoju technologii produkcji i pozyskania nowych rozwiązań do parku maszynowego.
2019
Expo Sweet to największe w Polsce (i w Europie Centralnej) targi branży cukierniczej i lodziarskiej. W związku z dynamicznym rozwojem cukiernictwa i lodziarstwa w Polsce należy się spodziewać rosnącej ilości zwiedzających. Targi te gromadzą najważniejsze firmy oferujące maszyny i surowce dla cukierników, piekarzy, lodziarzy ale też właścicieli kawiarni, restauracji oraz wszelkich innych obiektów, w których serwuje się „coś słodkiego”.
2019
Największe targi w Europie, na hali o powierzchni 129 000 m2, prezentują najlepsze i najnowsze produkty na światowym rynku w kategoriach Gelato, ciast, czekolady, piekarni oraz kawy. SIGEP reprezentuje i nagradza światowej klasy doskonałość. Wprowadza nowe formaty, usprawnia globalną sieć kontaktów oraz wspiera firmy i profesjonalistów w ich rozwoju i ekspansji.
2018
22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel to najważniejsze spotkania dla branży HoReCa. Oba wydarzenia odbędą się w dniach 21-23 marca 2018 w Warszawie. Wystawcy z całego świata zaprezentują najwyższej jakości wyposażenie gastronomiczne i hotelarskie oraz szeroką ofertę żywności, napojów i alkoholi.
2017
Targi WorldFood Warsaw to najważniejsze targi w Warszawie poświęcone sektorowi spożywczemu– od produkcji aż po wyrób końcowy i jego sprzedaż. Oferują możliwość spotkania polskiego sektora rolno-spożywczego z zagranicznymi partnerami oraz nawiązania nowych relacji biznesowych na świecie.
2017
Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami.